Tärkkilä kutsuu ystäviään kesäleirille heinäkuun uudestakuusta täyteenkuuhun joka vuosi! Healing Circles – Parannuspiirit on tee-se-itse -tapahtuma, jossa leiriydytään metsään elämään yhdessä. Laitetaan ruokaa, istutaan puhepiireissä, opetetaan ja opitaan uusia taitoja, joogataan, meditoidaan, lauletaan, soitetaan, tanssitaan, juhlitaan… Talous perustuu taikahattuun eli lahja- ja jakamistalouteen. Päätökset tehdään sosiokraattisesti. Tapahtuma on päihteetön.

Siemenleiri toukokuun alusta syyskuun loppuun. Voit raivata leiripaikkoja, rakentaa pihkeittiötä, laavuja, laavukasvihuoneita ja siltoja, tehdä polttopuita, kasvattaa ruokaa permakulttuuriviljelmillä ja opetella monenlaisia taitoja. Tärkkilä osallistuu muonitukseen, kun tehdään pysyviä rakenteitä.

Maksimi yhtäaikainen leiriytyjien määrä tapahtumassa 100 ja siemenleirillä 20. Edellyttää ennakkoilmoittautumista ja osallistumista ennakkosuunnitteluun. Ilmoittauduttuasi saat kutsun yhteiselle suunnittelualustalle ja virtuaalisiin suunnittelupiireihin.

Ilmoittaudu lähettämällä viesti: selma(at)tarkkila.fi

Tervetuloa!